UW SPECIALIST

VISIE

Goede mechanische ventilatie is essentiëel voor uw gezondheid en comfort. En de wetgeving op het punt van interne luchtvoorziening wordt ook strikter. In deze tijd van modernisering van werk- en wooncomplexen, wordt de vraag naar specifieke en betere oplossingen op het gebied van mechanische ventilatie daarom steeds groter. Dat vinden wij niet erg: wij halen onze voldoening uit het leveren van op maat gemaakte oplossingen op dit gebied.

VCA-gecertificeerd

AQE vertrouwt op zijn expertise, en wil altijd werken vanuit een goede relatie met de opdrachtgever. Daar elke woon- of werksituatie anders is, en een goede start begint met de juiste informatie en kennis over uw wensen.
Op die manier komen we tot de meest rendabele en duurzame oplossingen en instellingen. Om onze missie te kunnen waarmaken, hebben we alleen maar VCA-gecertificeerde monteurs en installateurs in dienst waar we zelf uiteraard erg tevreden over zijn. Tevens zorgen we ervoor dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en inzichten op het gebied van (mechanische) ventilatie.

EXPERTISE

onderhoud en storingen

Een plan op maat voor een efficiënte werking van uw ventilatiesysteem

aanleg en installatie

Nieuwe mechanische ventilatie voor uw gerenoveerde of nieuwe gebouw.

renovatie en vervanging

Verbetering en aanpassing van uw huidige ventilatiesysteem.